Suntem o firmă care fabrică și comercializează diferite tipuri de ambalaje din carton, cum ar fi cutii, cutii de carton ondulat, cutii de carton plat, cutii de carton cu capac, cutii de carton pentru produse alimentare, etc. Aceste ambalaje pot fi personalizate în funcție de nevoile clientului și pot fi imprimate cu logo-ul sau brand-ul companiei clientului.

Utilizam diferite tipuri de materiale pentru a fabrica ambalajele din carton, cum ar fi cartonul ondulat, cartonul plat, cartonul kraft sau cartonul reciclat. Folosim deasemenea si metode precum tăierea laser, decuparea sau prese de laminare pentru a obține formele și dimensiunile dorite ale ambalajelor.

Avem capacitatea de a produce in serie si de a personaliza cutiile in functie de cerintele clientilor. Exemple: cutii pentru industria alimentara, ambalaje specializate pentru produse precum fructe, legume sau produse de patiserie, sau cutii rezistente pentru transportul bunurilor fragile sau grele.

Furnizam la orice comanda certificari specifice industriei ( alimentare, transport , electronic etc) pentru a respecta standardele de calitate si siguranta.