Cutie cu display 10x10x3 cm

Producator Ambalaje Carton
[1]
2,68 RON (tartalmazza az ÁFÁ-t)
536,00 RON / package (tartalmazza az ÁFÁ-t)
This product is available for sale only in sets of 200 db..
a szállítási költséget nem tartalmazza
Producator Ambalaje Carton
Termék kód - SKU C100x100x30REDDSP
Disponibil in stoc | Livrare rapida in toata tara

Leírás

Cutia 10x10x3 cm din carton cu fereastră pentru prăjituri este o cutie special concepută pentru a păstra și transporta prăjituri într-un mod sigur și convenabil. Această cutie este fabricată dintr-un carton durabil și rezistent, care protejează prăjiturile împotriva deteriorării și deformării, iar fereastra transparentă din plastic sau acetat permite vizualizarea prăjiturilor din interior.

Această cutie poate fi realizată în diferite dimensiuni și forme, pentru a se potrivi prăjiturilor de dimensiuni diferite. De asemenea, poate fi personalizată cu diferite modele, culori sau grafică, în funcție de preferințele și nevoile utilizatorilor.

Fereastra transparentă este integrată în capacul cutiei și oferă o privire clară asupra prăjiturilor din interior, permițând clienților să vadă produsele oferite fără a fi necesar să deschidă cutia. Această funcție face cutia ideală pentru afaceri, cum ar fi cofetăriile, patiseriile și alte locuri de vânzare cu amănuntul, unde se dorește o prezentare atractivă și convenabilă a prăjiturilor.

Această cutie este ușor de manevrat și poate fi transportată cu ușurință de la un loc la altul, fiind ideală pentru livrări la domiciliu sau pentru a fi oferită clienților care doresc să ia prăjituri la pachet.

În concluzie, o cutie de carton cu fereastră pentru prăjituri este o opțiune excelentă pentru a oferi prăjituri de calitate și pentru a le prezenta într-un mod atractiv și convenabil.

Ajánlott termékek

Mit mondanak az ügyfelek

5, 5 csillagból
1 vélemény alapján
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
T
Tia
2022. máj. 23.
Estetica bună, calitatea, prețul bun si promptitudinea determină recomandarea noastră produselor PAK24. Multumim!!!