Cutie bomboane 22x14x2 cm

Producator Ambalaje Carton
2,82 RON (TVA comprise)
564,00 RON / package (TVA comprise)
Ce produit est disponible à la vente dans des ensembles de 200 pcs.
frais de port ne sont pas inclus
Producator Ambalaje Carton
Code du produit - SKU C220x140x20KNDSP
Disponibil in stoc | Livrare rapida in toata tara

Description

Cutia 22x14x2 cm din carton cu fereastră pentru prăjituri este o cutie special concepută pentru a păstra și transporta prăjituri într-un mod sigur și convenabil. Această cutie este fabricată dintr-un carton durabil și rezistent, care protejează prăjiturile împotriva deteriorării și deformării, iar fereastra transparentă din plastic sau acetat permite vizualizarea prăjiturilor din interior.

Această cutie poate fi realizată în diferite dimensiuni și forme, pentru a se potrivi prăjiturilor de dimensiuni diferite. De asemenea, poate fi personalizată cu diferite modele, culori sau grafică, în funcție de preferințele și nevoile utilizatorilor.

Fereastra transparentă este integrată în capacul cutiei și oferă o privire clară asupra prăjiturilor din interior, permițând clienților să vadă produsele oferite fără a fi necesar să deschidă cutia. Această funcție face cutia ideală pentru afaceri, cum ar fi cofetăriile, patiseriile și alte locuri de vânzare cu amănuntul, unde se dorește o prezentare atractivă și convenabilă a prăjiturilor.

Această cutie este ușor de manevrat și poate fi transportată cu ușurință de la un loc la altul, fiind ideală pentru livrări la domiciliu sau pentru a fi oferită clienților care doresc să ia prăjituri la pachet.

În concluzie, o cutie de carton cu fereastră pentru prăjituri este o opțiune excelentă pentru a oferi prăjituri de calitate și pentru a le prezenta într-un mod atractiv și convenabil.

Produits recommandés

Commentaires

Do you own or have used the product?
Poster commentaire